- 4 tojás
- 18 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 10 dkg Rama margarin
- 1 kk zsír (a forma kikenéséhez)
- 1cs pudingpor
- 0,5 liter tej
- 2 kanál cukor
- ( évszaknak megfelelő) gyümölcs
- és gyümölcskocsonya
Habbá verjük a tojások fehérjét,majd a tojássárgákat egyenként hozzáadva tovább verjük.Óvatosan nehogy a hab összetörjön, közzé keverjük a lisztet,végül a megolvasztott,de nem meleg margarint. A kizsírozott tortaformába öntjük, és közepes tűzön aranysárgára sütjük.A kisült tésztát, egy torta tálra borítva hagyjuk kihűlni közben az előírásnak megfelelően elkészítjük a gyümölcshöz illő,ízű pudingot, majd langyos állapotában a kihűlt tésztára öntjük. Ezután megrakjuk gyümölccsel, és végezetül leöntjük gyümölcskocsonyával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése