2011. október 13., csütörtök

Marhahúsos szendvics pikáns szósszal

Hozzávalók, 6 személyre. 1 evőkanál olaj, 1/2 pohár apróra vágott vöröshagyma, 3/4 pohár viz, 1 evőkanál Worcester-szósz, 1/4pohárparadicsomszósz, 1/4 pohár ketchup, 1/2 kiskanál só,
1/4 kiskanál bors, 1/4 kiskanál chili, 1/4 kiskanál paprika, és 450 g vékonyra vágott, főtt marhahús, 6 db császárzsömle.

Felmelegítjük egy nagy serpenyőben az olajat. Üvegesre pároljuk benne a hagymát.Hozzáöntjük a vizet, a Worcester-szószt,a paradicsomszószt, és a ketchupot valamint rászórjuk a fűszereket is.Levesszük takarékra és 20 percig pároljuk, amíg a szósz egészen be nem sűrűsödik.Hozzáadjuk a marhahúst és még 5 percig pároljuk.Félbevágjuk a zsemléket, az alsó részére rátesszük a marhahúst és a szószt. Végül a felső részével befedjük. Azonnal forrón találjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése