Hozzávalók: Spárga, vaj, sárgarépa, karfiol, gomba zöldborsó, liszt, só, bors, petrezselyemzöld, 1 evőkanál tejföl, citromlé.
Főtt és leszűrt spárgát, puhára főzött zöldborsót, nagyon kevés vajban megpárolt, fiatal sárgarépát, kis karfiolrózsákat, apró karalábét, és a gombákat, szintén megfőzzük majd összekeverjük.Az egészet egy tálba tesszük vagy külön tálon elrendezzük és mártással öntjük le: A mártás: a SPÁRGA főzövizéből egy kicsit, és a liszttel, vajjal, sóval, borssal, berántjuk majd 1 evőkanál tejfölt keverünk hozzá. Citromlével ízesítem! Petrezselyemzöldet finomra fel vágunk és tálalás előtt ezzel még meg díszíthetjük.
Ez jól hangzik. De, hol a fotó, és szeptemberben honnan van spárga?
VálaszTörlésKedves Hobbychef.
VálaszTörlésEzt itt most csak egy recept. A nagyikám szakácskönyvéből.:))Ma épp belenéztem és úgy gondoltam, hogy felteszem mert magam is úgy vélem jól hangzik. köszönöm.
Nagyon klassz recept, fini saláta:) Nagyon szeretem a spárgát.
VálaszTörlésTrollanyu!
VálaszTörlésköszönöm szépen.:))Szép estét kívánok.