Készítése:A zsíron üvegesre pároljuk a már szélesre vágott hagymát rátesszük a pirospaprikát és a májat, összekeverjük majd megfűszerezzük, a borssal és az édesköménnyel valamint a majoránnával. és ezekkel is jó alaposan összekeverjük.
Fedő nélkül, ízlés szerinti ideig pároljuk!!
Ha véresen szeretjük, ebben az esetben a párolás mindössze 3 perc tart!!
Ha véresen szeretjük, ebben az esetben a párolás mindössze 3 perc tart!!
Körítés: Párolt burgonya, esetleg párolt rizs, főzelékek,Savanyúság: cékla, csemegeuborka, ecetes paprika, esetleg a család kedvence,
Tálalás: a párolt burgonyát a tál aljára tesszük, ráöntjük a májat, és a tetejét megszörjük őrölt tűpaprikával. Főzeléket külön tálba adjuk hozzá. jó étvágyat!
Tálalás: a párolt burgonyát a tál aljára tesszük, ráöntjük a májat, és a tetejét megszörjük őrölt tűpaprikával. Főzeléket külön tálba adjuk hozzá. jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése