Először a hagymát meg szabadítottam a héjától utána apróra vágtam, majd az összes többi hozzávalót is összevágtam.Egy mély edénybe tettem mind és már az az illat és felséges volt ,ez után elkészíttetem az ecetes salátalevet : egy merőedénybe tettem egy éppen hogy egy pici sót, 3 kanál cukrot,és ha mérnem kell 1és fél kanál ecetet felengedtem vízzel és rendesen elkevertem.végül ráöntöttem az összevágott salátára. kicsit összekevertem és utána betettem a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
Hogy mihez is ajánlom?!! mindenhez: mint hús ételekhez,szendvicshez, rántott-hús mellé, vagy csak úgy önmagában. nagyon fincsi
Szép hetet kívánok mindenkinek!
Guszta!Nagyon szeretem ezt a fajta salátát, sokszor szoktam csinálni!
VálaszTörlésSzia. köszönöm!! =)
Törlés