2018. május 24., csütörtök

Majonézes- ujhagymás öntett

Hozzávalók: 3-4-nagy kanál tejföl, arányában ugyan annyi majonéz, kiskanál mustár,  citrom lé,1gerezd fokhagyma,  csipet só,  fehér bors, és 10 szál újhagyma.

Az összes hozzávalót egy tálba öntjük és összekeverjük,  majd a megpucolt és  folyóvíz alatt jól megmosott fokhagymát lereszeljük és végül az újhagymát is összeaprítjuk és szép óvatosan  azt is hozzáadjuk jól összekeverjük.
Mehet is a hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek!!
 igen igen kicsit úgy tűnik , mintha nagyon sűrű lenne de higgyétek el nem az szendvicsbe vagy épp Sültek mellé körethez nagyon is ajánlom.
Isteni finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése