Hozzávalók: 1 csirkemell már megfőzve, 50 dkg héjában főtt burgonya, 2 alma, 10 dkg csemege uborka, 2 dl joghurt, só és bors, mustár, 1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma.
A kicsontozott, lebőrözött,főtt húst, és a megtisztított burgonyát külön-külön felkockázzuk majd az uborkát felkarikázzuk,és a megmosott,hájas almát kisebb darabokra vágjuk. Hagymákat megtisztítjuk,a vöröshagymát lereszeljük vagy nagyon finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A joghurt, sóval és a borssal valamint a mustárral, hagymával izésítjük, majd beleforgatjuk a már előkészített alapanyagokat. Petrezselyemzölddel, tojáskarikákkal és almagerezdekkel díszítem a tetejét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése