2014. március 24., hétfő

Zöldborsóleves úgy ahogy én szeretem.

Hozzávalók: 450gr zöldborsó, 3 közepes sárgarépa, 2 kisebb fehérrépa, 2 db erőleves kocka,  petrezselyem zöldje, 4 evőkanál kis kagyló tészta vagy  csipet tésztával só és bors, kevés pirospaprika.

1 és fél liter vízben felteszem   a két erőleves kockát , és mire az el kezd forrni addig megtisztítom  és karikára vágom a sárga répát és a fehér répát.  Amint  forrni kezd, bele teszem a karikára vágott  fehér és sárga répát.Amikor félig puha, beleöntöm a fagyasztott zöldborsót,sózom borsozom majd  hozzáadom a pirospaprikát is.  Amíg  fő apróra vágom a petrezselyem zöldet és azt is hozzá adom. Amikor már a borsó is puha beleteszem a  4 evőkanálnyi tésztát.
 Készre főzöm!


1 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés