Hozzávalók; 8 nagyobb karaj szelet amit ( elöző nap 2 órát főzzük)
Pác elkészítésével kezdjük, egy edénybe,este 3 fej V-hagymát és 2 fej L-hagymát,5 sárga répát valamint 2 fehét gyökeret megpucolunk és felvágjuk szálára. Teszünk hozzá csipetnyi; Oregánót
,Majorannát szerecsendiót és Bazsalikomot is. Valamint 6 szem borókabogyót és ugyanannyi Egész borsot majd ezután a húst is hozzáadjuk és egy éjszakára beteszük a hűtöbe! Másnap felteszük főni kb úgy, 2-és félóra megnézük hogy menyire puhult meg a húsi majd ha úgy ítéljük meg adunk neki még bő egy órát. Majd kiszedjuk egy hőálló tálba és a többí hozzávalót leturmixoljuk ..majd a leturmixolt szószhoz hozzáadjuk a 330g tejföl és a már elökészitett rántást is ízlés szerint mustárt, elkeverjük ( alaposan) végül a húst is hozzádjuk összeforraljuk. És kész is!! Spagetit főzünk kí hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése