Ahogy én készítem.
Elöször is a húsokat megtísztitjuk,megmossuk, és kicsontozzúk ezzel is elkerülve az esetleges habképzödés. Megtísztítjúk a 3 fehér répát és a 4 sárgarépát valamint a zellert gumót és megmossuk, ezt követöen nagy lábasban kis olajon megdinsztelünk egy félvörös hagymát, amit gorombára felvágtunk felöntjük vízzel és belerakjuk a megmosott húst.
Majd teszünk bele két húsleves kockát, ízlés szerínt sót,és borsot, csöpnyi édesannát valamint egy kiskanál füszer paprikát egy egész vöröshagymát Majd újra forrás után hozzáadom a zöldségeket is. Ha kell az elpárolgot vizet pótolom. Fél óra főzés után Ha kell akkor megkostolhatjuk hogy, kell e bele még valamilyen füszer pl, só füszerezzük!! Végül bele tesszük az apróra vágott friss petrezselymet. Közben, egy másik edényben megfőzöm a levesbetétet ezuttal cérnácskát. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése