2011. december 1., csütörtök
Sajtos karfiol
Isteni finom, különleges ízvilág. =)a karfiol és a tejfölös reszelt sajt. Hamar meg van és nem is kell sok minden hozzá.
Kis fej karfiolt vagy csak néhány karfiolrózsát gyengén sós vízben megfőzzük, vigyázzunk arra hogy ne főjön szét túlságosan. 2 dkg vajat felolvasztjuk, elkeverjük 3-4 dkg reszelt sajttal, és 1 dl tejföllel,megsózzuk és a tűzálló tálba tett karfiolra öntjük úgy, hogy azt mindenűt beborítsa.
Néhány percig a sütőben sütjük míg a teteje egy kissé meg nem pirul.
Jó étvágyat hozzá!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon finom szoktam ilyet csinálni! Zöldbabbal is lehet a technikája ugyanaz!
VálaszTörlésEzt mi is nagyon szeretjük! Hús mellé köretnek, de magában is finom.
VálaszTörlésÉva, és marisz! Sziasztok nagyon köszi aranyosak vagytok.
VálaszTörlés